Logo Prinses Tapijt
Contact
Acties
Gordijnen, vitrages in betweens
Zonwering voor dakramen
Lamellen
JaloezieŽn
Duo-rolgordijnen
Rolgordijn met familiefoto

Warmte en sfeer

Gordijnen en jaloezieën

Prinses Tapijt levert een zeer uitgebreid assortiment gordijnen en raamdecoratie. Het assortiment bestaat uit rolgordijnen, duo-rolgordijnen, lamellen, vouwgordijnen, plissé ‘s, paneelgordijnen en jaloezieën. 

Gordijnen zorgen voor warmte en sfeer in huis. In de winter houden ze de kou tegen, in de zomer het felle zonlicht. Gordijnen zorgen natuurlijk ook voor privacy en isolatie. Onze collectie bestaat uit overgordijnen, vouwgordijnen, vitrages en in betweens. 


Als er iets persoonlijk is, is het wel een gordijn. Wij maken dan ook elk gordijn exact op maat in ons gordijnatelier. We hebben gordijnen in verschillende stofsamenstellingen en kleuren. Onze woonadviseur vertelt welk type gordijn bij je thuis het beste past bij de rest van het interieur.

Jaloezieën

We leveren ook een mooi assortiment jaloezieën in hout en bamboe. Deze producten zijn in de meest uiteenlopende designs, prijsklasses en kleuren leverbaar. Bovendien maken wij alles op maat. De bediening is makkelijk met behulp van een soepel lopend kettingsysteem.
We zijn sterk in innovaties. Onze Elegance bijvoorbeeld is een jaloezie in een rolgordijn. We leveren jaloezieën in aluminium, PVC, hout of bamboe. De houten versie wordt geleverd met band. Onze plissé’s zijn leverbaar in maar liefst 350 kleuren en ook geschikt voor dakramen.

Prinses Tapijt | Deltaplein 5 | 7417 BG Deventer | 0570 635960